Kuka olen? About me…

Opiskelen Radio- ja TV-journalismi linjalla HEO kansanopistossa Helsingissä. Aiemmalta koulutukseltani olen kukkakauppaan suuntautunut puutarhuri ja olen työskennellyt eri kukkakaupiossa neljä vuotta. Kotoisin olen Kuopiosta ja opintojen perässä tuli muutettua Helsinkiin.

Rock- musiikki on intohimoni ja käyn keikoilla ahkerasti. Olen nähnyt mm. Whitesnaken neljästi, Reckless Loven 20 kertaa ja Mötley Crüen kahdesti, joista toinen keikka oli Euroopan ja Suomen viimeinen. Tässä on vain pieni osa konserteista joissa olen käynyt, kerron kyllä mielellään näistä kokemuksista lisää. Muutoikin musiikista keskusteleminen ja sen kuunteleminen on sellaista puuhaa, josta pidän kovasti. Lukeminen on yksi pisimpään kestäneistä harrastuksistani ja lukemistooni kuuluukin esimerkiksi sarjakuvat, sanomalehdet ja elämäkerrat. Olen ratsastanut seitsemän vuotta, mutta tällä hetkellä tämä harrastus on tauolla. Kuitenkaan rakkaus hevosiin ei ole hävinnyt minnekään ja paluu satulaan tapahtuu vielä jonain päivänä. Postcrossing on uusin harrastukseni. Postikorttien lähettäminen ja saaminen milloin mistäkin maailmankolkasta on tajuttoman mukavaa. Muita kiinnostuksen kohteita ovat vanhat jenkkiautot ja muoti.

Tulevaisuudessa haluan työskennellä radion parissa. Jos joku kaunis päivä vielä saan juontaa omaa ohjelmaa ja tehdä haastatteluja työkseni, olen saavuttanut yhden haaveistani.

Luonteeltani olen positiivinen optimisti, kriittinen mietiskelijä, tehokas ja rauhallinen, jalat maassa tyyppi. Omaan laajan yleissivistyksen ja paljon mielikuvitusta, olen nopea oppimaan sekä hyvä kuuntelemaan ja minulla on paljon tunneälyä. Harkitsevaisuus ja ohjeiden noudattaminen ovat myös vahvuuksiani.

 —   —   —   —   —   —   —   —  —   —   —   —   —   —   —   —   —

I’m Radio- and TV-journalism student from Finland. I study in HEO folk high school in Helsinki. My earlier profession is florist oriented gardener. I have worked in different flower shops all together four years. Originally I’m from Kuopio and because of my study I moved in Helsinki.

Rock music is my passion and I attend to a lot of concerts. For example I have seen Whitesnake four times, Reckless Love twenty times and Mötley Crüe two times, second was Europe’s and Finland’s last. I have seen so many concerts, examples were just a small part of them. I like to share my gig experiences and opinions about albums and music. Reading is one of my hobbies. I read especially a books, newspapers and comic books. I have been doing horseback riding seven years and at the moment that hobby is on recess. But I’ll be back in a saddle sooner or later. My newest hobby is Postcrossing. Sending and receiving postcards from different countries is so cool. Another interests of mine are old classic american cars and fashion.

In future I’d like to work on radio. If I can some day do my own radioshow and do a lot of interviews, I’ll be more than happy, because that work would be dream come true.

I’m by nature positive optimistic, critical meditator, efficient and easy, feet on the ground -type of person. I have a broad general education and a lot of imagination. I’m quick to learn and good to listen. I have a lot of emotional intelligence. Ressoning and following the rules are also my strenghts.